Skab et hjørne til dig selv i hjemmet med et sminkebord

Når man flytter sammen med sin kæreste, så er det klart, at man må indgå i nogle kompromiser. Der skal være plads til begges smage i et hjem. Det er dog meget almindeligt, at manden får et hjørne eller endda et helt rum i et hjem, hvor han har plads til at være sig selv. Det kan f.eks. være, at han spiller meget computer eller har noget andet, der fylder. Måske det er på tide, du også får et hjørne til dig selv? Dette kunne du jo med fordel skabe med et smukt sminkebord.

Også et praktisk valg

Selv du sikkert gerne vil have et smukt sminkebord for æstetikken, så skal du også huske at tænke på, at sminkebordet ikke bare er rent pynt. Det er faktisk også et meget praktisk møbel. Det er nemlig et sted, hvor du kan samle alle dine produkter. Det kan også være, at din kæreste er ved at være træt af, hvor meget du hylder på badeværelseshylderne?

Hvor skal det stå?

Det er vigtigt, at du finder en god placering til dit sminkebord i hjemmet. Nu er det godt nok beskrevet som om, at du skal finde dit eget ”hjørne”, men i virkeligheden menes der jo et område, der er dit. Det er nemlig ikke sikkert, at det er så praktisk at placere sminkebordet i et hjørne. Det skal jo helst stå et sted, hvor der er godt med lys, så du kan se, hvordan din sminke ligger. Hvis det ikke står et sted, hvor der er naturligt lys, så skal du i hvert fald sørge for selv at kunne skabe noget godt lys.

Hvad skal der være i sminkebordet?

Du kan i princippet bruge dit bord til lige det, du vil. Det er smart, hvis du samler alle dine skønhedsprodukter, så de alle er let tilgængelige, når du skal gøre dig klar. Det kan f.eks. være, du har noget lækkert makeup, et godt crepejern og noget ansigtscreme, du mangler en plads til?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *