Sådan skifter du sprog på YouTube

Det er nok vanskeligt at forestille sig internettet uden YouTube. På trods af dette er der stadig en hel del mennesker, der endnu ikke helt kan finde ud af at manøvrere sig rundt i de forskellige indstillinger på siden. Og et af de områder som mange danskere ofte har problemer med er, hvordan man egentlig skifter sprog på YouTube. Men fortvivl ikke; det er nemlig slet ikke så vanskeligt.

Første trin

Det første du skal gøre er at åbne din browser, og bevæge dig over på YouTubes hjemmeside. Når du så befinder dig på siden, så skal du sørge for at du er logget ind på din konto. Hvis du ikke er logget ind, så vil det nemlig ikke være muligt at pille ved standardindstillingerne. For at kunne logge ind, så skal du blot indtaste din e-mailadresse og adgangskode, og du vil nu befinde dig på din konto.

Andet trin

Efter dette indledende trin er gennemført, så skal du nu blot klikke på dit profilikon, der befinder sig øverst til højre på hjemmesiden. Hernæst vil du nu blive præsenteret for en rullemenu, der giver dig valgmuligheden at redigere dine sprogindstillinger (denne skulle gerne være nummer 3 på listen). Hvis du hører til dem, der stadig bruger YouTube med det klassiske look, så skal du i stedet blot trykke på gearikonet og følge ovenstående fremgangsmåde.

Tredje trin

Herefter skal du nu bevæge dig til bunden af hjemmesiden, hvor du så skal klikke på fanen ”Sprog”. Du vil nu blive vist samtlige af de mulige sprog på YouTube . det er nu blot med at vælge dit foretrukne sprog, og derefter opdatere siden. Og vupti, du har nu skiftet sprog på YouTube. Se evt. We Make It Easys video: How to change language on YouTube, hvis du stadig skulle være I tvivl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *