Nyd babyboblen med den rette barnevogn

Nærmer terminen sig? Så er der ikke længe til, at hele din verden vil ændre sig og begynde at centrere sig om din nyfødte baby. Det er en magisk tid, du går i møde. Vær forberedt og hav det vigtigste udstyr på plads.

Barnevogn – din nye uundværlige ven

Gør din barsel behagelig med en praktisk og uundværlig barnevogn. Du vil komme til at bruge den hver dag, når din baby skal sove lur, transporteres til mødregruppe og butikker, til gåture og ferier. Det kan ikke understreges nok, en barnevogn er uundværlig. Find den helt rigtige barnevogn og vær forberedt i god tid.

Når du snart træder ind i din babyboble, er det vigtigt, at der er styr på alle de nødvendige ting. Barnevognen bør stå øverst på din liste. I starten kan du med fordel anskaffe dig en lift, som kan bruges nede i vognen. Alternativt kan du bruge en babynest. Det er god ide, fordi babyen i starten vil være meget lille og have brug for tryghed omkring sig.

Frihed og fritid med barnevogn 

På barsel vil du bruge al din tid med din lille baby. Det er helt fantastisk tid, men du vil også opleve, at det er befriende at få lidt frihed og fritid ind i mellem. Med en god barnevogn vil du kunne få det nødvendige afbræk. Når den lille sover, kan du fx bruge tiden på en velfortjent lur, en tur i fitness eller til en hyggelig snak med veninderne.

Hvis din baby ikke bryder sig om at ligge i vognen, er det helt normalt. Det handler ikke om vognen, men om at baby søger dig og den tryghed, du giver. Det er blot en fase, så vent og prøv igen. Klik her og læs barnevogns test og guides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *