Hvilke familiemedlemmer fortæller de bedste jokes?

I nogle familier er der en tradition for, at de generelt fortæller flere jokes. Så for nogen kan familien være det sted, hvor man hører flest nye sjove jokes. Det kan også være et sted, hvor de hører flest platte jokes, hvilket det nok mest er, når det kommer til stykket.

Det falder mere naturligt ind for nogle frem for andre at fortælle sjove jokes

De individer og familiemedlemmer, der fortæller bedst jokes, har måske et helt bibliotek af jokes tilgængelig i deres hukommelse. Hvis du vil fremstå på samme måde, kan du besøge siden her.

Udover at det falder mere naturligt ind for nogle at fortælle jokes, så falder det også mere naturligt for nogle at finde jokes sjove.

Det handler om ens humor. Før man har en god humor, kræver det nok, at man har en livsstil, hvori der er plads til at dyrke sjove ting.

En sjov ting, man kan implementere til sin hverdag, er bambusstrømper. Hvis man også er en person, der ser mulighederne i alt med hvordan man kan lave det om til en god joke, så kan de her strømper eventuelt blive et element i en joke. Du kan finde nogle her.

Ud over at man ville kunne fortælle jokes omkring dem, så har de selvfølgelig også meget behagelig og rare at have på.

Der er forskellige former for jokes, så det kommer selvfølgelig bare an på, hvad man godt kan lide at lave sjov med i hverdagen.

Tit og ofte kræver det en historie, at man fortæller en joke så omkring, hvorefter der kommer det element i historien, som er en joke. Det kan være et meget overraskende vendepunkt, som man ikke ser komme, fordi det kan fremkalde en grinende reaktion helt nede fra underbevidstheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *