Gør dit bryllup endnu mere særligt

Alle ønsker, at deres bryllup bliver noget helt specielt og fantastisk. Der er dog forskel på, hvordan man ønsker, at dagen skal udforme sig. Nogle er meget forelsket i det traditionelle bryllup, hvor andre er vilde efter at bryde traditionerne. Det er alt sammen op til det enkelte par, hvis I ønsker at jeres bryllup ikke skal følge traditionerne, så læs med her.

Lav jeres egne regler

En måde at bryde med traditionerne er at lave jeres egne regler. Jeres bryllup skal nemlig følge jeres ønsker. Det kan være alt fra at ændre store ting som dele af vielsen til helt små ting som særlige drinks.

I kan nemlig droppe det klassiske kaffebord til bryllupskagen, og i stedet for lave iskaffe, bubble tea eller noget helt andet. Du kan også droppe en bryllupskage og lave mindre cupcakes eller vælge en kage som I elsker. Det er helt op til jer.

I kan faktisk lave en del af det selv, hvilket også gør det endnu mere særligt. Du kan nemlig lave din egen bubble tea selv, og du kan heldigvis bruge denne opskrift hos https://www.hurtigmums.dk/bubble-tea/.

Tag billeder af alt

Det vigtigste som I skal huske til festen er, at der skal være nogen til at tage billeder af det hele. Der skal tages billeder af alt fra gæsternes ankomst, vielsen, bordpyntet og selvfølgelig jeres bubble tea, hvis I laver det.

Alt skal dokumenteres, og det vil også gøre jeres særlige regler endnu mere specielle, da I også vil blive mindet om det, når I ser på jeres bryllupsbilleder. I kan finde en fotograf hos

bryllupsfotograf.me, som helt sikker kan hjælpe jer med at dokumentere dagen.

I skal heller ikke glemme at tage billeder, at alt forberedelsen til brylluppet. Det vil I også blive glade for at se tilbage på en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *