Find glæde ved København på en anderledes måde

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el løbehjul med sæde og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Det var særligt de unge mennesker der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han at han havde gjort det at han havde brugt en kode med rabat på som han havde fundet online og derfor fik den her tur gratis.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Lime, Circ eller Wind. Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Online kunne jeg ved at søge finde en Tier rabatkode, som var den app jeg havde installeret på min mobil.

Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en rabatkode til den her app, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som du kunne benytte. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Spændende locations i Hovedstaden

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i storbyens rum i en radikalt anderledes form. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra den, så panikkede jeg og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.

Herefter var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det var i noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var underholdende at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At skyde pile med compound bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, prøve at anvende hardball rifler udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og så kunne jeg også godt tænke mig at gå på vandet i bobler med WaterBallz på Østerbro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *